Најдобрите понуди за
лето 2024


Екслкузивни Понуди со Mint Travel

Ексклузивните понуди вклучуваат 2 ноќевања во Villa Cronos – Миконос

5 часовно крстарење со приватна јахта
( вклучени вкусни закуски, овошје, вода, безалкохолни пијалоци и вино)
Тура со приватен хеликоптер
VIP Забава во дискотека

4990 евра по лице

*Цената варира во зависност од пакетот.

Тренд дестинации